Βιωματικές ομάδες ενηλίκων

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος

..τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, να δένονται και να αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.


Το ψυχόδραμα αφορά όλους

born free and equalτους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή, να διευρύνουν τους ορίζοντες της αντίληψης, της αίσθησης και των συναισθημάτων τους και να σχετίζονται αρμονικά με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

 

 

Γνωρίστε το ψυχόδραμα…

…παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

tree-of-life3Βιωματικές ομάδες |2017-2018|:

◊ Δευτέρα: 7μμ- 9μμ  Ξεκινά τον Σεπτέμβριο  2017 σε δεκαπενθήμερη βάση, με κόστος 50E/μήνα [40Ε/μήνα για φοιτητές & ανέργους] και θα λειτουργήσει έως μέσα Ιουλίου 2017.

◊ Κυριακή: 5.30μ.μ- 7.30μ.μ  Η ομάδα θα λειτουργεί 2φορές/μήνα με κόστος 50Ε/μήνα [40Ε/μήνα για φοιτητές-ανέργους] από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο 2018.

◊ Τετάρτη:10.30π.μ- 12.30μ.μ Νέα πρωινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά σε σταθερή εβδομαδιαία βάση, από τον Νοέμβριο 2017, με κόστος συμμετοχής 80Ε/μήνα [60Ε για φοιτητές & ανέργους]

*Τα μέλη των βιωματικών ομάδων δικαιούνται μειωμένες τιμές στην επιπλέον συμμετοχή τους σε εισαγωγικά εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

**Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος για την χρονιά 2017-2018, επικοινωνήστε εδώ και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας μας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

____________________________________

Διαβάστε επίσης:

άρθρο1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s