Βιωματικές ομάδες ενηλίκων

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος

..τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, αρχίζουν να βρίσκουν κοινά μεταξύ τους, να δένονται και να αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα χαλαρότητας, ασφάλειας συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.


Το ψυχόδραμα αφορά όλους

born free and equalτους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, να κοιτάξουν βαθύτερα τις σχέσεις τους, να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις ανείπωτες, να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή και να μπορούν να υπάρξουν αρμονικά μέσα τους και γύρω τους.

 

Γνωρίστε το ψυχόδραμα…

…παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

tree-of-life3Βιωματικές ομάδες |2017-2018|:

◊ Δευτέρα: 19.30- 22.00 Η ομάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές/μήνα), με κόστος 50E/μήνα [40Ε/μήνα για φοιτητές & ανέργους] και θα λειτουργήσει έως μέσα Ιουλίου 2018.

◊ Τρίτη: 20.00- 22.00 Η ομάδα λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση και θα παραμείνει ανοιχτή σε νέα μέλη έως και τον Απρίλιο, με κόστος 80E/μήνα [60Ε/μήνα για φοιτητές & ανέργους].

  Νέα ομάδα ενηλίκων ξεκινά το 2018!

◊ Πέμπτη: 11.00- 13.00 Νέα πρωινή ομάδα ενηλίκων θα ξεκινήσει σε εβδομαδιαία βάση, με κόστος συμμετοχής 80Ε/μήνα [60Ε για φοιτητές & ανέργους]

*Τα μέλη των βιωματικών ομάδων δικαιούνται μειωμένες τιμές στην επιπλέον συμμετοχή τους σε εισαγωγικά εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

**Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος για την χρονιά 2017-2018, επικοινωνήστε εδώ και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

____________________________________

Διαβάστε επίσης:

άρθρο1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s