Βιωματικές ομάδες ενηλίκων

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος

..τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, να δένονται και να αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.


Το ψυχόδραμα αφορά όλους

born free and equalτους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή, να διευρύνουν τους ορίζοντες της αντίληψης, της αίσθησης και των συναισθημάτων τους και να σχετίζονται αρμονικά με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

 

 

Γνωρίστε το ψυχόδραμα…

…παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

tree-of-life3Βιωματικές ομάδες |2017-2018|:

◊ Δευτέρα: 7μμ- 9μμ Η ομάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση, με κόστος 50E/μήνα [40Ε/μήνα για φοιτητές & ανέργους] και θα λειτουργήσει έως μέσα Ιουλίου 2018.

◊ Τετάρτη: 7μ.μ- 9μ.μ Νέα ομάδα ξεκινά από τον Οκτώβριο έως και τον Ιούνιο 2018  σε σταθερή εβδομαδιαία βάση, με κόστος 80E/μήνα [60Ε/μήνα για φοιτητές & ανέργους].

◊ Πέμπτη: 10.30π.μ- 12.30μ.μ Νέα πρωινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά σε δεκαπενθήμερη βάση (2φορές/μήνα), από τον Νοέμβριο έως και τον Ιούνιο 2018, με κόστος συμμετοχής 50Ε/μήνα [40Ε για φοιτητές & ανέργους]

*Τα μέλη των βιωματικών ομάδων δικαιούνται μειωμένες τιμές στην επιπλέον συμμετοχή τους σε εισαγωγικά εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

**Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος για την χρονιά 2017-2018, επικοινωνήστε εδώ και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

____________________________________

Διαβάστε επίσης:

άρθρο1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s