Εκπαίδευση Ψυχοδράματος

«Αγάπα τον άνθρωπο, γιατί είσαι συ.» Ν. Καζαντζάκης

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Η εκπαίδευση θα διαρκέσει από τον Ιανουάριο 2018 έως και τον Ιούνιο 2022 και περιλαμβάνει σταθερές συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο μηνιαίως (20 διδακτικές ώρες).

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Το πρόγραμμα σπουδών είναι εναρμονισμένο με τα διεθνή κριτήρια εκπαίδευσης και τηρεί όλες τις προδιαγραφές των Fepto (Federation of European Psychodrama Training Organisation), IAGP (International Association for Group Psychotherapy) και EAP (European Association for Psychotherapy).

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: επαγγελματίες, ειδικούς και φοιτητές στον τομέα της ψυχικής υγείας, κοινωνικής εργασίας και αποσκοπεί στην εκπαίδευσή στις ψυχοδραματικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσουν το ψυχόδραμα ως ολοκληρωμένη θεραπευτική μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης στους διάφορους εργασιακούς χώρους και τομείς της κοινωνικής ζωής (ψυχοθεραπεία, ανάπτυξη της προσωπικότητας σε εργασιακούς χώρους, σχολεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις, φυλακές, φορείς, κοινότητες, κλπ).

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗ. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών. Για την απόκτηση Διπλώματος Ψυχοδραματιστή απαιτείται η συγγραφή διπλωματικής εργασίας βασισμένη στον επαρκή συντονισμό αυτόνομης ομάδας από τους εκπαιδευόμενους, υπό την εποπτεία συνεργατών εκπαίδευσης και πρακτικής εξέτασης, που ορίζεται από επιτροπή του ΨΥΚΑΠ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

  • Κύρια Εκπαιδεύτρια |Έλενα Καβροχωριανού: Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια,Επόπτρια, Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος στο ΨΥΚΑΠ
  • Συν-Εκπαιδευτής & Επόπτης| Κων/νος Λέτσιος: Κλινικός Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής Ψυχοδράματος, Διευθυντής ΨΥΚΑΠ

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΕΓΓΡΑΦΕΣ  από τον Σεπτέμβριο 2017

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Ψυχοδραματικής εκπαίδευσης, τις προϋποθέσεις ένταξης στην εκπαιδευτική ομάδα & τον κώδικα δεοντολογίας κ.α, δεχόμαστε κατ’ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία του ΨΥΚΑΠ ή του Ψυχοδραματικού Χώρου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα: 210-7484117, 6942624200 & 6974936536

Email: e.kavrohorianou@gmail.com

www.psychodrama.gr

www.psychologynet.wordpress.com

_________________________________

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΔΙΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ με το Ψυχόδραμα & την Ψυχοδραματική Εκπαίδευση:

Από τον Σεπτέμβριο έως την έναρξη της Νέας Εκπαιδευτικής Ομάδας τον Ιανουάριο 2018 , θα διεξάγονται κάποια εισαγωγικά διήμερα εργαστήρια γνωριμίας με το Ψυχόδραμα & την Ψυχοδραματική Εκπαίδευση για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην μέθοδο του Ψυχοδράματος.

Κάθε εργαστήρι είναι αυτοτελές & βιωματικό και δεν απαιτεί καμία προηγούμενη εμπειρία σε ομαδικές μεθόδους.

Η συμμετοχή σε κάποιο εργαστήρι, σεμινάριο ή ομάδα Ψυχοδράματος, που έχει διοργανωθεί από συνεργάτες του ΨΥΚΑΠ, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ένταξή στην νέα εκπαιδευτική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται κατ’ ιδίαν συναντήσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Νέα Εκπαιδευτική ομάδα.

 

Advertisements