Εκπαίδευση Ψυχοδράματος

«Αγάπα τον άνθρωπο, γιατί είσαι συ.» Ν. Καζαντζάκης

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Η εκπαίδευση ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2018 και θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο 2022. Περιλαμβάνει σταθερές συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο μηνιαίως (20 διδακτικές ώρες).

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Το πρόγραμμα σπουδών είναι εναρμονισμένο με τα διεθνή κριτήρια εκπαίδευσης και τηρεί όλες τις προδιαγραφές των Fepto (Federation of European Psychodrama Training Organisation), IAGP (International Association for Group Psychotherapy) και EAP (European Association for Psychotherapy).

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: επαγγελματίες, ειδικούς και φοιτητές στον τομέα της ψυχικής υγείας, κοινωνικής εργασίας και αποσκοπεί στην εκπαίδευσή στις ψυχοδραματικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσουν το ψυχόδραμα ως ολοκληρωμένη θεραπευτική μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης στους διάφορους εργασιακούς χώρους και τομείς της κοινωνικής ζωής (ψυχοθεραπεία, ανάπτυξη της προσωπικότητας σε εργασιακούς χώρους, σχολεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις, φυλακές, φορείς, κοινότητες, κλπ).

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗ. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών. Για την απόκτηση Διπλώματος Ψυχοδραματιστή απαιτείται η συγγραφή διπλωματικής εργασίας βασισμένη στον επαρκή συντονισμό αυτόνομης ομάδας από τους εκπαιδευόμενους, υπό την εποπτεία συνεργατών εκπαίδευσης και πρακτικής εξέτασης, που ορίζεται από επιτροπή του ΨΥΚΑΠ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

  • Κύρια Εκπαιδεύτρια |Έλενα Καβροχωριανού: Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια,Επόπτρια, Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος στο ΨΥΚΑΠ
  • Συν-Εκπαιδευτής & Επόπτης| Κων/νος Λέτσιος: Κλινικός Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής Ψυχοδράματος, Διευθυντής ΨΥΚΑΠ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  έως 10 Οκτωβρίου 2018

Η εκπαιδευτική ομάδα ξεκίνησε την πορεία της από τον Ιανουάριο 2018. Για πολύ μικρό αριθμό ενδιαφερόμενων (2-3 θέσεις), που δεν κατάφεραν να ενταχθούν έγκαιρα οι εγγραφές παρατείνονται έως τις 10 Οκτωβρίου 2018, εφόσον έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο εργαστήρι γνωριμίας με το ψυχόδραμα από συνεργάτες του ΨΥΚΑΠ.

Ενημερωθείτε εγκαίρως:

Για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, το πρόγραμμα της Ψυχοδραματικής εκπαίδευσης και τις προϋποθέσεις ένταξης στην εκπαιδευτική ομάδα, δεχόμαστε κατ’ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία του ΨΥΚΑΠ ή του Ψυχοδραματικού Χώρου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα: 210-7484117, 6942624200 & 6974936536

Email: e.kavrohorianou@gmail.com

www.psychodrama.gr

www.psychologynet.wordpress.com

_________________________________

Ψυχόδραμα: Η ψυχή σε δράση
«Φανταστείτε την ψυχή να ξυπνάει όμορφα, να αρχίζει να κινείται, να γνωρίζει τον εαυτό της και τον κόσμο,να καθαρίζεται από όσα τη φιμώνουν και δεν την αφήνουν να ανοιχτεί και τέλος να χορεύει,να ονειρεύεται, να μιλάει, να νιώθει και να δημιουργεί..»
____________
Ανοιχτά Εργαστήρια Ψυχοδράματος ξεκίνησαν τον Οκτώβριο 2018 και θα διοργανώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2018-2019

 

Επόμενο εργαστήρι: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018
Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές εδώ..

Επόμενο Εργαστήρι: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Advertisements