Εκπαίδευση Ψυχοδράματος

«Αγάπα τον άνθρωπο, γιατί είσαι συ.» Ν. Καζαντζάκης

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Η εκπαίδευση ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2018 και θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο 2022. Περιλαμβάνει σταθερές συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο μηνιαίως (20 διδακτικές ώρες).

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Το πρόγραμμα σπουδών είναι εναρμονισμένο με τα διεθνή κριτήρια εκπαίδευσης και τηρεί όλες τις προδιαγραφές των Fepto (Federation of European Psychodrama Training Organisation), IAGP (International Association for Group Psychotherapy) και EAP (European Association for Psychotherapy).

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: επαγγελματίες, ειδικούς και φοιτητές στον τομέα της ψυχικής υγείας, κοινωνικής εργασίας και αποσκοπεί στην εκπαίδευσή στις ψυχοδραματικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσουν το ψυχόδραμα ως ολοκληρωμένη θεραπευτική μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης στους διάφορους εργασιακούς χώρους και τομείς της κοινωνικής ζωής (ψυχοθεραπεία, ανάπτυξη της προσωπικότητας σε εργασιακούς χώρους, σχολεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις, φυλακές, φορείς, κοινότητες, κλπ).

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗ. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών. Για την απόκτηση Διπλώματος Ψυχοδραματιστή απαιτείται η συγγραφή διπλωματικής εργασίας βασισμένη στον επαρκή συντονισμό αυτόνομης ομάδας από τους εκπαιδευόμενους, υπό την εποπτεία συνεργατών εκπαίδευσης και πρακτικής εξέτασης, που ορίζεται από επιτροπή του ΨΥΚΑΠ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

  • Κύρια Εκπαιδεύτρια |Έλενα Καβροχωριανού: Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια,Επόπτρια, Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος στο ΨΥΚΑΠ
  • Συν-Εκπαιδευτής & Επόπτης| Κων/νος Λέτσιος: Κλινικός Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής Ψυχοδράματος, Διευθυντής ΨΥΚΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  έως και τον Σεπτέμβριο 2018

Η εκπαιδευτική ομάδα, ήδη από τον Ιανουάριο 2018, ξεκίνησε την πορεία της και θα παραμείνει ανοιχτή για νέους ενδιαφερόμενους έως και τον Σεπτέμβριο 2018 (πολύ περιορισμένες θέσεις). Ενημερωθείτε εγκαίρως και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Ψυχοδραματικής εκπαίδευσης, τις προϋποθέσεις ένταξης στην εκπαιδευτική ομάδα & τον κώδικα δεοντολογίας κ.α, δεχόμαστε κατ’ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία του ΨΥΚΑΠ ή του Ψυχοδραματικού Χώρου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα: 210-7484117, 6942624200 & 6974936536

Email: e.kavrohorianou@gmail.com

www.psychodrama.gr

www.psychologynet.wordpress.com

_________________________________

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ με το Ψυχόδραμα & την Ψυχοδραματική Εκπαίδευση:

Έως και τον Σεπτέμβριο 2018, θα διεξάγονται κάποια εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το Ψυχόδραμα & την Ψυχοδραματική Εκπαίδευση για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην μέθοδο του Ψυχοδράματος.

Κάθε εργαστήρι είναι αυτοτελές & βιωματικό και δεν απαιτεί καμία προηγούμενη εμπειρία σε ομαδικές μεθόδους.

Η συμμετοχή σας ωστόσο σε κάποιο εργαστήρι, σεμινάριο ή ομάδα Ψυχοδράματος, που έχει διοργανωθεί από συνεργάτες του ΨΥΚΑΠ, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ένταξή στην εκπαιδευτική ομάδα.

Η Ψυχή σε δράση| Εργαστήρια γνωριμίας 
…»Φανταστείτε την ψυχή να ξυπνάει όμορφα, να αρχίζει να κινείται, να γνωρίζει τον εαυτό της και τον κόσμο,να καθαρίζεται από όσα τη φιμώνουν και δεν την αφήνουν να ανοιχτεί και τέλος να χορεύει,να ονειρεύται, να μιλάει, να νιώθει και να δημιουργεί..»

Πότε: Σάββατο 2 Ιουνίου 16.00-20.00

Επόμενο αυτοτελές εργαστήρι γνωριμίας: 8 Σεπτεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές εδώ..

Advertisements