Πρωινή ομάδα Ψυχοδράματος|από 1η Φεβρουαρίου 2018

Νέα πρωινή ομάδα Ψυχοδράματος ξεκινά τον Φεβρουάριο 2018

Advertisements

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος, τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, αρχίζουν να βρίσκουν κοινά μεταξύ τους, να δένονται και να αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα χαλαρότητας, ασφάλειας συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.

Το ψυχόδραμα αφορά όλους τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, να κοιτάξουν βαθύτερα τις σχέσεις τους, να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις ανείπωτες, να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή και να μπορούν να υπάρξουν αρμονικά μέσα τους και γύρω τους.

Γνωρίστε το ψυχόδραμα παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

Βιωματικές ομάδες |2017-2018|:

◊ Δευτέρα: 19.30- 21.30 Η ομάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση και θα λειτουργήσει έως μέσα Ιουλίου 2018.

◊ Τρίτη: 20.00- 22.00μ.μ Νέα ομάδα ξεκίνησε τον Νοέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση και θα παραμείνει ανοιχτή σε νέα μέλη έως αρχές Ιανουαρίου 2018

Νέες ομάδες ενηλίκων ξεκινούν με την νέα χρονιά 2018!

◊ Πέμπτη: 11.00- 13.00 Νέα πρωινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά σε εβδομαδιαία βάση, από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούνιο 2018, με κόστος συμμετοχής 80Ε/μήνα [60Ε για φοιτητές & ανέργους]

*Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος για την χρονιά 2017-2018, επικοινωνήστε στο 2107484117 και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.