Εκπαιδευτικά σεμινάρια

ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ: η ψυχή σε δράση:

Ανοιχτά Εργαστήρια Ψυχοδράματος θα διοργανώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους 2018-2019

«Φανταστείτε την ψυχή να ξυπνάει όμορφα, να αρχίζει να κινείται, να γνωρίζει τον εαυτό της και τον κόσμο,να καθαρίζεται από όσα τη φιμώνουν και δεν την αφήνουν να ανοιχτεί και τέλος να χορεύει,να ονειρεύεται, να μιλάει, να νιώθει και να δημιουργεί..»
Επόμενο εργαστήρι: 1 Δεκεμβρίου
Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές εδώ..

Ανοιχτά εργαστήρια Ψυχοδράματος: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου


Σύντομα θα ανακοινωθεί ένας νέος κύκλος εκπαιδευτικών & βιωματικών σεμιναρίων για ειδικούς για τη χρονιά 2018-2019!

Λίγα λόγια για την αρχή και την πορεία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων ψυχοδράματος:

Το 2012 ξεκίνησα να παρουσιάζω την μέθοδο του ψυχοδράματος σε συνέδρια για εκπαιδευτικούς και άλλους ειδικούς, συνεργάστηκα με την ΠΟ.Κ.Ε.Π.Ε και πραγματοποίησα εισαγωγικά βιωματικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια με τον τίτλο «Ψυχόδραμα στην Εκπαίδευση».

Από το 2014 έως και σήμερα συνεργάζομαι με την Σοφία Δήμου, με την οποία διευρύναμε το απευθυνόμενο κοινό μας και σε άλλους επαγγελματίες, προσφέροντας αυτοτελή εργαστήρια και ετήσια βιωματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για ειδικούς από τον χώρο της εκπαίδευσης, ψυχικής υγείας και κοινωνικής εργασίας  με τον τίτλο «Ψυχόδραμα στην Εκπαίδευση και την Εργασία».

____________________________________

Αρχείο εκπαιδευτικών σεμιναρίων 2012-2018:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΕΤΗΣΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

για το Ψυχόδραμα (2016 – 2017):

Ετήσιο Σεμινάριο Ψυχοδράματος 2016-2017

Το Ετήσιο Βιωματικό & Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ, για την χρονιά 2016-2017, αποτελείται από 100 ώρες βιωματικής εμπειρίας, θεωρητικής διδασκαλίας και εποπτικής προσέγγισης θεμάτων που άπτονται της καθημερινής απασχόλησης με παιδιά, νήπια, ενήλικες μαθητές, γονείς, ομάδες.

  • Απευθύνεται σε: 

Ø ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, θεραπευτές άλλων κατευθύνσεων                              Ø εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές              Ø κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, επαγγελματίες υγείας, νοσηλευτές                                                                                                                Ø ειδικούς που ασχολούνται ατομικά ή ομαδικά με νήπια, παιδιά, εφήβους, ενήλικες μαθητές, γονείς και με οποιαδήποτε πληθυσμιακή ομάδα.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: Οκτώβριος 2016 – Ιούλιος 2017 (ολοκληρώνουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου), για 7 ώρες μηνιαίως.
  • Σύνολο συμμετεχόντων (έως 10 άτομα).
  • Έναρξη| Οκτώβριος 2016: Οι εγγραφές συνεχίζονται. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  .
  • Πρόγραμμα συναντήσεων: Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε μία από τις ακόλουθες ομάδες που θα συναντιούνται ως εξής:
  1. πρώτη ομάδα: δύο Πέμπτες τον μήνα [18.30μ.μ- 22.00]- έναρξη 6 Οκτωβρίου
  2. δεύτερη ομάδα: ένα Σάββατο το μήνα [10.30- 17.30]- έναρξη 15 Οκτωβρίου
  • Χώρος: Μιχαλακοπούλου 163, Αμπελόκηποι
  • Βεβαίωση συμμετοχής: Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής στο ετήσιο σεμινάριο ψυχοδράματος με την αναγραφή των αντίστοιχων ωρών παρακολούθησης, πιστοποιημένη από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).
  • Αναλυτικό πρόγραμμα του Ετήσιου Σεμιναρίου Ψυχοδράματος θα βρείτε εδώ.

Εκπαίδευση στο ψυχόδραμα: Μετά το πέρας του ετήσιου σεμιναρίου, θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει πλήρης 4ετής εκπαίδευση στο ψυχόδραμα, για όποιον επιθυμεί να πιστοποιηθεί με τον τίτλο του ψυχοδραματιστή σε συνεργασία με το ΨΥΚΑΠ.

Συντονίστριες: Έλενα Καβροχωριανού & Σοφία Δήμου               (ψυχοδραματίστριες,εκ. εκπαιδεύτριες ψυχοδράματος, συνεργάτες ΨΥΚΑΠ)
Εγγραφές – Προεγγραφές: 
Τηλ: 210-7484117 & 6942624200 (Έλενα Καβροχωριανού)
Τηλ: 210-5024295 & 6945332775 (Σοφία Δήμου)

Πληροφορίες:  Email: e.kavrohorianou@gmail.comsofiadimou@yahoo.com
Site: www.psychodrama.grwww.psychologynet.wordpress.com                         Facebook: Ψυχόδραμα στην εκπαίδευση & την εργασίααρθρο2

Advertisements